image
this site the web

petak, 29. veljače 2008.

MTBO TRENING TRKA - INFO 2008

Dakle, kaj je novo za nedjeljnu trku?
Staza je splanirana. Sutra moram još jednom samo provjerit kontrole na terenu i poneku još sitnicu jer su dečki iz ASIja maknuli neke hupsere pa to malo mijenja situaciju na karti. Staza bu malo kraća nego što sam planiral jer po najavama neće biti puno iskusnih O-bajkera, pa ne želim komplicirat situaciju sa krajnje rubnim djelovima karte. No dolazi nam državni prvak Bero pa je to lijepa najava za sve ostale koji misle da su bolji od njega da se okušaju.
Još jednom vas pozivam da dođete, i ponavljam da će fešta biti od 12 sati na dalje te da nećete zakasniti jer smo mi tamo cijelo popodne. Prijaviti se možete i na licu mjesta, a ak baš sfali karata ja bum skoknul doma i za 15 min sprintam kolko treba.
Okvirno, staza zlatnog klasja bu oko 7 i pol km, a ona kukoljna bou oko 5. Ova jača ima i malu začkuljicu jer se jedna kontrola bere 3 puta.
Start je oko 3, a XC trke poćinju u 12.
Ukoliko netko ima želju, može stazu običi i trčeći, dužina je oko 5km.

A sad malo još sličica sa Drave:

Share/Bookmark

Nema komentara:

Objavi komentar

 

UPOZORENJE

Nalazite se na stranicama utrke okorijelih MTB orijentacista i brdskih bajkera. Ukoliko mislite da se dobro snalazite na karti sa MTBajkom te ste dovoljno odvažni upustiti se u ovu avanturu, prijavite se na trku. U suprotnom...ni ne pomišljajte na to! Ideja ove utrke je promocija MTB orijentacije na području Međimurja;