image
this site the web

srijeda, 17. ožujka 2010.

PROBLEMATIKA REGISTRIRANJA NATJECATELJA

Dragi hrvatski natjecatelji. OK Međimurje je klubovima i savezu uputio e-mail slijedećeg sadržaja:

Poštovani,
Pred nama je prvo službeno natjecanje u sezoni u organizaciji OK Međimurja.


OK Međimurje je zauzelo stav da poštuje odluku HOS-a o visini startnine za REGISTRIRANE natjecatelje, a isto tako poučeno lošim iskustvima iz prošlih godina ne namjerava sufinancirati nastupe NEREGISTRIRANIH natjecatelja.


Pokazujući dobru volju mnogo puta do sada nismo tražili nikakve službene registre, no ovoga puta to moramo za dobrobit i kluba i sporta promijeniti.


Svjesni smo da je početak sezone i da možda još registracije pristižu u savez pa zbog toga tražimo da nam ili ODGOVORNE OSOBE u IO-u ili SAMI KLUBOVI dostave do trke (može i na samoj trki prilikom plačanja startnine) DOKAZE (reg, obrazac, fotokopiju uplatnice) da su registrirali natjecatelje koji će nastupiti. Nema ih puno i mislimo da to neće biti tako veliki problem.


Nadamo se da shvaćate da ovakva odluka nije uperena protiv natjecatelja već je normalna posljedica svega što se dešavalo u prošlosti.


Suočeni sa šutnjom administracije saveza koji nam još uvijek nije odgovorio na službene upite od prije dva mjeseca apeliramo prvenstveno na klubove koji su prijavili natjecatelje (OK Vihor, OK Maksimir, OK Kapela) da nam dostave traženo jer nismo sigurni da će nam to netko iz IO-a moći dostaviti.


Kao lijepi primjer suradnje i razumijevanja o ovom problemu navodimo činjenicu da je OK Bjelovar već dostavio nama kao organizatoru dokaze o registraciji svojih članova.


Lijep sportski pozdrav,

Dragi hrvatski natjecatelji, molimo Vas da provjerite u svojim klubovima jesu li Vaše registracije odrađene i osigurate si povlaštene startnine za utrku.

. Share/Bookmark

3 komentara:

  1. Odgovor na mail koji je jučer, isti dan kada je objavljen na webu, poslan na Savez:

    Sa stanjem 15. ožujka članarinu su platile dvije udruge: OK Torpedo i OK Vihor.

    Kompletne registracijske obrasce su dostavili: OK Japetić, OK Kapela, OK Vihor, OK Torpedo, dok je OK Bjelovar dostavio ispunjeni obrazac samo za 3 natjecatelja iz MTBO.

    Članarinu Savezu do 15.03.2010. nisu platili: OK Međimurje, OK Bjelovar, Ok Japetić, OK Kapela, OK Lokve, OK Maksimir, OK Orion, OK Jelen, OK I. Merz i OK Ris.

    Registracije nisu izvršili: OK Međimurje, OK Lokve, OK Maksimir, OK Orion, OK Jelen, OK I. Merz i OK Ris.

    Organizatoru će se poslati popis svih registriranih natjecatelja.

    Hrvatski orijentacijski saveza
    Karlo Gobec
    predsjednik

    OdgovoriIzbriši
  2. Samo za informaciju, OK Međimurje je danas poslalo sve dokumente u savez za registraciju te je podmirilo i članarinu i natjecateljske takse za svojih (za sada) 17 natjecatelja.

    OdgovoriIzbriši
  3. Maksimir i Vihor su nam proslijedili obrasce, čekamo još Kapelu i najavljeni popis od strane Predsjednika.
    Zadnje čitanje mailova je u 7 i 30 sutra, a zatim se sve riješava na terenu

    OdgovoriIzbriši

 

UPOZORENJE

Nalazite se na stranicama utrke okorijelih MTB orijentacista i brdskih bajkera. Ukoliko mislite da se dobro snalazite na karti sa MTBajkom te ste dovoljno odvažni upustiti se u ovu avanturu, prijavite se na trku. U suprotnom...ni ne pomišljajte na to! Ideja ove utrke je promocija MTB orijentacije na području Međimurja;