image
this site the web

utorak, 10. ožujka 2009.

NOVOSTI 2009 - 4

Kao što su već neki primjetili malo smo pomaknuli rok za prijavu, pa još uvijek stignete prijaviti sebe, svoje prijatelje, rođake, punicu i sl.

Svi su uglavnom savladali tehniku on-line prijava, a ukoliko netko ima problema, neka se obrati e-mailom.

Dok čekate više podataka o samim stazama i ostale generalije, preporučam vam ostanak nakon trke na daljem programu sajmenih dana, a evo i poziva koji su objavili klubovi koji ih organiziraju:

Od 15.03 do 01.05. održava se drugo izdanje kultne brdsko biciklističke lige "Sajmeni dani 2009".
Organizatori lige su BBK Asi, KK Jastrebarsko, BK Ciklus, BK Maraton, a od ove godine potpomognuti su klubovima BK Lastavica, BK Dugo Selo i BBK Šišmiš.
RASPORED:
15.03. (nedjelja) Varaždin, BBK Asi
22.03. (nedjelja) Jastrebarsko, KKJ
29.03. (nedjelja) Zagreb-Sesvete, Ciklus
05.04. (nedjelja) Novi Marof-Lužec, BK Maraton
18.04. (subota) Zlatar, BK Lastavica
25.04. (subota) Dugo Selo, BK Dugo Selo
01.05. (petak) Samobor, BBK Šišmiš
Startnina: 30 kn
Kategorije:
Šibicari - voze 4 kruga
Šverceri - voze 2 kruga
Kumice - voze 2 kruga
Kibici - voze 1 krug (djeca do 15 godina)
Predprijave:
Za prvu utrku u Varaždinu započinju od 09. ožujka (12:00) e-mailom: sajmeni.dani@gmail.com. Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
Po završetku svake utrke započinju predprijave za nadolazeću utrku.
Odjave predprijavljenih natjecatelja moguće su do 24 sata uoči održavanja utrke, a organizator ne bu dal piti onima koji svoje prijavljene natjecatelje nisu na vrijeme odjavili.
Opći propisi:
Vozači voze na vlastitu odgovornost. Za utrku vrijedi pravilnik: "Ko’ tebe kamenom, ti njega kruhom" (po mogućnosti ćim tvrđim). Organizatori ne snosi odgovornost za djela učinjena od strane vozača prema trećim osobama. Utrke se voze bez obzira na vremenske uvjete osim u slučaju orkanskog nevremena, pustinjske oluje ili najezde skakavaca.
Svaki organizator dužan je organizirati prostor za preprodaju pohabanih biciklističkih dijelova. Također, poželjno je puštanje tradicionalne glazbe i njegovanje tradicionalnih plesova.
Žalbe:
Žalbe na događaje tijekom natjecanja vozač predaje glavnom i odgovornom na kotlu, pri šanku ili pak pri lajtu u pisanom obliku na škarniclu najkasnije 15 minuta nakon završetka utrke. Žalba se prima na uvid tek nakon kaj vozač popije 4 kratka po vlastitom odabiru.
Nagrade:
Svaki organizator osigurava nagrade po vlastitom raspoloženju, a generalni sponzor lige "Sajmeni dani 2009" biciklistički dućan Protea Jaska d.o.o. osigurava praktične nagrade za svako kolo.
Ostale informacije:
Svaki organizator tjedan dana uoči utrke na vlastitoj web stranici objavit će informacije o utrci, kako doći do staze, vrijeme starta pojedinih kategorija, opis staze, kilometražu, broj krugova i sl. Popis web stranica nalazi se na samom kraju ovog raspisa.
http://www.bbk-asi.hr/ · http://www.kkj.hr/ · http://www.bk-ciklus.hr/ · http://www.bk-maraton.hr/ · bk-lastavica · http://www.bk-dugoselo.hr/ · http://www.bbk-sismis.hr/
. Share/Bookmark

Nema komentara:

Objavi komentar

 

UPOZORENJE

Nalazite se na stranicama utrke okorijelih MTB orijentacista i brdskih bajkera. Ukoliko mislite da se dobro snalazite na karti sa MTBajkom te ste dovoljno odvažni upustiti se u ovu avanturu, prijavite se na trku. U suprotnom...ni ne pomišljajte na to! Ideja ove utrke je promocija MTB orijentacije na području Međimurja;