image
this site the web

četvrtak, 12. ožujka 2009.

NOVOSTI 2009 - 5

Par tehnikalija i najava:

1) Prijave su zaključene na brojci 48. Ako bude potrebe, možete se još prijaviti na licu mjesta.
2) Startne liste biti će objavljene u petak navečer ili subotu ujutro.
3) Tehničke karakteristike staza biti će objavljene u petak navečer.

4) Vodite računa o slijedečem:
a) Za vrijeme trke na prostoru gdje se ona odvija biti će dosta šetača, a i biciklista koji će trenirati na xc stazi koja je posebno označena i na nekim djelovima je povučena i traka. Pripazite na te stvari.
b) Neki putevi su slabije vidljivi zbog nepostojanja zelenjave - vegetacije. Izraženiji su kad je vegetacija bujna i onda se lakše uoče. Pripazite !!!
c) Seniorske kategorije (i veteranska) imaju jedan "kritičan" prolaz ispod cestovnog i željezničkog mosta gdje može nastati gužva zbog parkiranih automobila, ceste kojom nailaze auti, šetača i sl. Kontrole će vas usporiti na tom dijelu, a organizator će imati i osobe koje će zaustavljati automobile koji nailaze. Na karti prolaz radi preglednosti nije označen uobičajenom purpurnom oznakom, ali se vrlo lako može snaći na terenu. Vodite i računa o zabranjenim cestama jer možete uletiti u brzini u pogrešan smjer kretanja vozila.

5) Parkiranje je predviđeno kao na ovoj karti...na karti je označen i položaj starta i cilja. Neće biti trakica od starta do cilja već se služite ovom kartom koja će se dobiti i sa materijalima za trku.
6) Obavezni su startni brojevi na biciklu koji će se dijeliti sa materijalima...ne zaboravite ski zip za čip, kacigu, nosač za kartu i naravno biciklin.

7) Karta je 1:10 000...dio karte dignut je ujedno i na 1:7 500 radi preglednosti tog dijela, pa vodite računa o tome

Zutra se čujemo
. Share/Bookmark

Nema komentara:

Objavi komentar

 

UPOZORENJE

Nalazite se na stranicama utrke okorijelih MTB orijentacista i brdskih bajkera. Ukoliko mislite da se dobro snalazite na karti sa MTBajkom te ste dovoljno odvažni upustiti se u ovu avanturu, prijavite se na trku. U suprotnom...ni ne pomišljajte na to! Ideja ove utrke je promocija MTB orijentacije na području Međimurja;